14 Temmuz 2015 Salı

RECEP BATUK

1987 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümüne girdi ve 1993 yılında Prof. Adnan Çoker Atölyesinden mezun oldu İtalyan Kültür Merkezi’nde Dil Eğitimi aldı. Number One TV ve Radyo Klas’da 6 yıl boyunca TV ve Radyo Programcılığı ve Sunuculuk yaptı. Yurt içinde Kişisel Sergiler açtı, karma sergilere ve fuarlara eserleri ile katıldı. Yurt dışında New York, Los Angeles, Miami, Berlin ve bir çok Avrupa ülkesinde karma sergilerde ve fuarlarda yer aldı. Eserleri koleksiyonlara alındı. 2012 yılında New York’da yeni koleksiyonerlere; dünyada işlerine yatırım yapmaları konusunda önerilen sanatçıların oluşturduğu, isimlerin ve eserlerin basılı olduğu The New Collectors Book adlı kitaba girdi. Çeşitli özel okullar ve kurslarda Resim Eğitmenliğinden sonra 2003 yılından beri Taksim’deki kendi atölyesinde resim tutkunu öğrencilere eğitim vermekte ve sanat çalışmalarını sergi katılımları ile sürdürmektedir.


In 1987 he registered to Mimar Sinan University. He studied Fine Art in Prof. Adnan Coker Art Shop and graduated in 1993.
He took language courses in ltalian Cultural Centre in lstanbul.
During six years, he worked in Number One TV and Radio Class as a radio programmer and radio server.
He exhibited his works group exhibitions as well as solo exhibitions in various galleries in Turkey.
Further, he participated with his works in various group exhibitions and fairs in New York, Los Angeles, Miami, Berlin and other European countries.
His works has been bought by the art collectors.
His name took a place in the name of the list of “New Collectors Book” which has published in New York in 2012. The book has contain recommended names and works of the artists to guide people all around the world who wants to be investor in their business.
Since 2003, He has been giving classes to whom are passionate students in his workshop in Taksim/lstanbul. Besides that, he is continuing to exhibit his works.


10614234_10152490365557851_8779330640918728851_n.jpg görüntüleniyor
ZEYTİNYAĞLI BİBER DOLMASINA İHANET EDEN MELEK
ra 1-1.jpg görüntüleniyor
BAYER TENİS TURNUVASI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder